maandag, 31. oktober 2005 - 20:51

Veiling gouden en platina platen van Herman Brood

Amersfoort

Amsterdammer Freddie “Cavalli� van Kampen, oud-bassist van de legendarische formatie Herman Brood & His Wild Romance, biedt uit zijn privé-collectie drie unieke Herman Brood platen te koop aan. Cavalli is van plan om met de opbrengst van de platen een CD uit te brengen met eigen jazz- en bluesnummers. Naast Freddie Cavalli zullen diverse gerenommeerde gastmuzikanten zoals saxofonist Boris van der Lek op de nieuwe CD te horen zijn. Aangezien Cavalli een groot liefhebber van Billy Holliday en Sonny Rollins is, komen op zijn nieuwe CD dan ook echte zwarte jazz blues nummers te staan.

De Herman Brood platen die Cavalli te koop aanbiedt zijn: de gouden plaat van Sphritz, de platina plaat van Sphritz, de platina plaat van Cha Cha, Sphritz en Cha Cha behoren tot de beste platen die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voortgebracht. Om in het bezit te komen van een van deze platen kan er per mail een bod worden uitgebracht via Amadeus Art onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Iedere dag kun je lezen wat het hoogste bod is.

Op zondag 18 december 2005 vindt in Amadeus Art Galerie in Amersfoort de uitreiking van de geveilde gouden en platina platen plaats. Freddie Cavalli is bij de uitreiking aanwezig. Tussen 14.00 en 17.00 uur zal Freddie Cavalli zorgen voor een spetterend optreden samen met Cees “Ani� Meerman (eveneens oud-Wild Romance). De drie unieke platen zijn tot en met zaterdag 17 december a.s. dagelijks te bekijken in: Amadeus Art Galerie in Amersfoort.
Provincie:
Tag(s):