dinsdag, 12. juli 2005 - 14:02

Verdachte schietpartij Haelen voorlopig vrij

Haelen

De Haelenaar die wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de schietpartij in de vroege ochtend van 12 juli, is vrijdag voorlopig vrijgelaten. Hij blijft wel verdachte in deze zaak.
<BR>Dinsdagochtend rond 03.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat er schoten waren gehoord in de omgeving Leemkuilen in Haelen.

Op de Napoleonsbaan in Haelen trof de politie een zwaar beschadigde auto aan en enkele lege kogelhulzen, maar geen personen.

Onderzoek tot nu toe wijst erop dat er waarschijnlijk een aanrijding heeft plaatsgevonden op de Napoleonsweg tussen twee voertuigen. Hierbij zou een donkerkleurige BMW betrokken zijn geweest waarnaar de politie op zoek is. Onduidelijk is nog of de schietpartij plaats heeft gevonden voor of na de aanrijding. Ook is er een woonhuis door de kogels geraakt, maar op het betreffende adres is momenteel niemand woonachtig, aldus de politie woordvoerder.

De eigenaar van de zwaar beschadigde auto, de 47-jarige man uit Haelen werd diezelfde ochtend even verderop in zijn woning aangehouden. Bij de huiszoeking werd er ook drugs en geld gevonden.

© BON/Foto's: John Peters
Provincie:
Tag(s):