donderdag, 21. juli 2005 - 22:25

Verdachten schietpartij Gerard Brandtstraat aangehouden

Tilburg

In het onderzoek naar de schietpartij in de Gerard Brandtstraat in Tilburg op zondag 3 juli jl. heeft de politie dinsdag en woensdag twee verdachten aangehouden. Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdag op een camping in Soerendonk een 22-jarige man uit Breda aangehouden. Woensdag arresteerde een arrestatieteam aan de Oleanderstraat in Breda een tweede verdachte van deze schietpartij. Deze man is 23 jaar en komt uit Breda.

Bij het schietincident in Tilburg raakte op zondagavond 3 juli jl. een 24-jarige man gewond. Hij werd bij de schietpartij in arm en been geraakt en werd door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Uit het door de politie ingestelde onderzoek is gebleken dat de schietpartij een gevolg was van een uit de hand gelopen drugsdeal.

Het rechercheteam had in verband met deze drugsdeal al vier mannen en een vrouw aangehouden. Deze verdachten komen allemaal uit Tilburg en zijn tussen de 20 en 39 jaar oud. Ook het slachtoffer werd aangehouden. Met de aanhoudingen van de verdachten die gisteren en vandaag zijn opgepakt, denkt de politie de zaak rond te hebben. © BON
Provincie:
Tag(s):