vrijdag, 29. juli 2005 - 21:54

Verrassend mixen met vormen en materiaal

Purmerend

Tonen wie je bent door de sieraden die je draagt. Dit principe werkt al sinds mensenheugenis, maar Nomination geeft het thema een eigentijdse vertaling. Zes stromingen binnen de sieradenlijn Details illustreren het karakter van de man of vrouw die ze draagt. Individueel, minimalistisch strak design, onverwachte materiaalcombinaties, sterke vormen en een meer dan onderscheidend vermogen zeggen álles in oogopslag. Of wel: dit ben ik!

Nomination geldt als de nieuwste generatie sieraden voor al die mannen en vrouwen die klaar zijn met de traditionele collecties. Zij vallen juist voor de expressieve wijze waarmee persoonlijkheid en karakter worden onderstreept. Nooit te opzichtig, nooit ‘te dik’, maar subtiel en alleszeggend.

De lijnen
Details bestaat uit de volgende lijnen: Buttons (ronde, ovale en vierkante knopen van RVS, met of zonder diamantjes/goud verwerkt tot ketting, armband of oorring), Meridian (symmetrische vormen en symbols of soul, aan armband of ketting, verrassende combinaties aan zwartlederen bandjes), Sphere (puur design in RVS, brons- en zwart, verwerkt tot ketting, armband en hanger), Geometric (RVS sleutelhangers en geldklemmen met een gouden streepje), Freestyle (bijzondere vormen met een zakelijke, individuele uitstraling) en Intrecci (origineel vormgegeven collectie kettingen, armbanden, oorringen, chokers en ringen in RVS en goud).

Details wordt verkocht bij de juwelier en geselecteerde warenhuizen. De prijzen variëren van € 37,95 tot € 165,50. Op schoonheid en draagplezier doet de fabrikant een stevige belofte: op alle producten geldt een garantie van twee jaar!

Advies verkoopprijs: v.a. € 37,95.
Verkoop- en productinfo: Celebration Benelux, tel: +31 (0) 299 42.51.12 of kijk op www.nomination.nl
Categorie:
Tag(s):