zaterdag, 19. maart 2005 - 11:55

Verstappen gaat officieel Champcar testen

Jos Verstappen heeft officieel bekend gemaakt dat hij komende week voor het HVM team zal gaan testen in de Champcar serie.
<BR>
<BR>Zondag zal Verstappen naar Indianapolis vliegen waar het hoofdkwartier van HVM is gevestigd. Teambaas Vince Kremer zal Jos verwelkomen op het vliegveld en de begeleiding verzorgen.

Maandag zal Verstappen de hele dag op de fabriek aanwezig zijn en een stoeltje aanmeten zodat hij een goede zitpositie voor de test kan krijgen op het circuit van Sebring waar de meeste teams zullen gaan testen.

Dinsdag zal hij naar Sebring vliegen om daar de dag erna en eventueel donderdag te gaan testen voor het HVM team. Waarschijnlijk krijgt Jos gezelschap van drie andere coureurs waarvan de namen op dit moment nog niet bekend zijn.

Verstappen vertelde via zijn website het volgende: "Ik heb er heel veel zin in. Voor mijn fans heeft het allemaal weer lang moeten duren, maar eindelijk is de eerste stap gezet. Uiteraard is de voorbereiding niet helemaal optimaal, maar ik zal daar eens laten zien wat ik waard ben. Ik wil weer presteren, dus met goede rondetijden zal ik het team ervan overtuigen dat ze niet om me heen kunnen."

Momenteel is er bij het HVM team een coureur bevestigd; Mario Dominguez. De Mexicaan flirte eerder dit jaar met het Jordan team, waar hij welgeteld 1 ronde kon rijden op het circuit van Silverstone vanwege hevige mist.

© BON / ProShots
Categorie:
Tag(s):