woensdag, 30. maart 2005 - 11:56

Verstappen maakt goede kans

De kans dat Jos Verstappen over enkele weken in Amerika van start gaat in een Champ Car wordt steeds groter, althans dat zegt Huub Rothengatter, de manager van Verstappen.

Verstappen heeft namelijk een belangrijke man achter zich staan; Kevin Kalkhoven. Kalhoven is de grote man achter de Champ Car series en tevens de nieuwe eigenaar van de Cosworth fabriek. Het mooie is dat na het sterke optreden van Verstappen tijdens de test op het Sebring circuit, de geboren Australiër perse Verstappen in de Champ Car series wil hebben.

"Het is niemand ontgaan in de Champ Cars dat Jos voor het eerst op het Sebring circuit reed en voor het eerst in deze auto zat. Als je dan ook meteen de derde tijd neerzet doe je het goed. Paul Tracy was sneller, maar is bekend met het team en het circuit. En Timo Glock had er al vier dagen getest. Iedereen wil Jos er graag bij hebben in de serie'', aldus Rothengatter.

Jos hoopt deze week meer duidelijkheid te krijgen. "We hebben een voorstel gedaan en wachten nu op een reactie. Gelukkig is het zo dat men Jos graag erbij wil hebben en wij dus, als het aan ons ligt, geen geld of een sponsor mee hoeven te nemen."
Categorie:
Tag(s):