maandag, 27. juni 2005 - 16:16

Vier jongeren zwaargewond bij ongeval

Rijsbergen

Zondagnacht rond 2.30 uur zijn vier jongeren uit Breda, Sprundel, Hoeven en Drimmelen zwaargewond geraakt toen de auto waarin zij zaten op de Ettenseweg in de slip raakte en daarna een boom raakte aan de linkerkant van de weg. De auto kwam dwars op de weg tot stilstand. De 23-jarige bestuurder uit Hoeven en een 19-jarige passagier uit Sprundel konden zelfstandig het voertuig verlaten. De 19-jarige bijrijdster en een 15-jarige vrouwelijke inzittende op de achterbank, raakten bekneld.

De brandweer is bijna een uur bezig geweest om de slachtoffers te bevrijden. De slachtoffers zijn onder andere met diverse botbreuken naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht.

De twee mannen konden na behandeling het ziekenhuis verlaten. De 15-jarige inzittende is opgenomen op de afdeling Intensive care in het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg, haar toestand is nog instabiel. De 19-jarige bijrijdster is met diverse fracturen en mogelijk rugletsel opgenomen in het St. Fransiscus ziekenhuis in Roosendaal, waar zij een operatie onderging. De technische recherche onderzoekt de toedracht van het ongeluk. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol. De auto raakte total loss. © BON
Provincie:
Tag(s):