maandag, 21. maart 2005 - 10:08

Villarreal tegenstander van AZ in de UEFA Cup

Villarreal zal de tegenstander van AZ zijn in de kwartfinales van de UEFA Cup. De Spanjaarden wonnen redelijk eenvoudig van Steaua Boekarest. De eerste wedstrijd in Roemenië eindigde nog in 0-0.
<BR>
<BR>In de zesde minuut scoorde Mari al de 1-0 namens Villarreal. Het tweede doelpunt was een strafschop die benut werd door Riquelme. Riquelme is gehuurd van FC Barcelona en leeft weer helemaal op bij zijn huidige club.

Zo bleef de stand 2-0 en mag AZ eerst op 7 april afreizen naar Spanje. Een week later komt Villareal op bezoek in de Alkmaarderhout.

Topscorder bij de Spanjaarden, Diego Forlán, Zal niet spelen tegen AZ. De spits uit Uruguay kwam eerder dit seizoen uit voor Manchester United in de Champions League en is dus niet speelgerechtigd. Detail is dat hij maar één minuut heeft gespeeld in de Champions League. In de wedstrijd tegen Dynamo Boekarest viel hij de laatste minuut in.