donderdag, 7. april 2005 - 15:56

Villeneuve naar huis gestuurd door Peter Sauber

Het team van Sauber heeft haar stercoureur Jacques Villeneuve naar huis gestuurd. De Canadees zou deze week twee dagen testen op het circuit van Barcelona. Gisteren begon de Canadees aan zijn eerste dag, vandaag is hij echter vervangen door Felipe Massa.

De spanningen nemen steeds grotere hoogten aan binnen het Sauber team. Gisteren sloot Villeneuve als langzaamste de testsessie af waarna het Sauber team de teamgenoot heeft opgeroepen om Villeneuve per direct te vervangen tijdens de testsessie.

Villeneuve is kwaad op de beslissing die door zijn team genomen is: "We zijn met een van onze spaarzame testsessies bezig en dan gaan ineens de remmen kapot. Bovendien zou dit een aëro-test moeten zijn, maar de balans van de auto deugt van geen kanten. En nou komt de andere coureur om te kijken of alles wel klopt. De auto is gewoon veel te langzaam..."

Momenteel test dus niet Villeneuve maar Felipe Massa voor Sauber, Villeneuve is alweer thuis. Bij Sauber wil men graag weten of de wagen werkelijk zo langzaam is of dat het aan Villeneuve ligt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Categorie:
Tag(s):