zaterdag, 22. oktober 2005 - 22:50

Vitesse oppermachtig in Roosendaal

Het seizoen van RBC Roosendaal begint de vorm van een nachtmerrie aan te nemen. Tegen Vitesse leed de ploeg van trainer Dolf Roks vanavond alweer de zevende nederlaag van het seizoen.

Op de 0-3 uitslag was helemaal niets af te dingen. Alleen in de beginfase kon RBC een vuist maken en had het pech dat een treffer van Loran werd afgekeurd. Na 21 minuten was het duel eigenlijk al gespeeld. Janssen schoot vanuit de draai prachtig de 1-0 binnen.

Van die klap kwamen de Roosendalers eigenlijk nooit meer bij en het werd helemaal uitzichtloos toen doelman Volders vlak voor rust de doorgebroken Janssen neerhaalde en met rood kon vertrekken. Na dat incident was het Vitesse dat de klok sloeg. Het stapelde in de tweede helft kans op kans, maar zag alleen invaller Hersi en uitblinker Janssen nog een keer scoren.