vrijdag, 14. januari 2005 - 15:28

Vlammende boodschap uit olielamp

Arnhem

Prodid komt met prachtige olielampen, vervaardigd van gietsteen. Door het even elegante als mystieke uiterlijk stralen “Lights of Wisdom� al wijsheid uit. Versterkt door gravures van krachtige spreuken en gezegdes.

“Thousands of candles can be lighted from a single candle and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases if shared.�

Wijze woorden van Boeddha. Uitspraken van hem en andere legendarische personen als Erasmus, Martin Luther King en Shakespeare zetten aan tot denken. Waarom ellenlange verhalen als alles wat er te zeggen valt in 1 zin staat... of op een olielamp.

Elke lamp is uitgevoerd in de vorm van een kaars en draagt een spreuk. Zo kan voor elke ontvanger een toepasselijke spreuk worden gevonden. Leuk en heel persoonlijk is de giftcard. Deze wordt standaard bijgeleverd en biedt ruimte om eigen wensen of wijsheden op te schrijven, naast de spreuk van het betreffende Light of Wisdom. Ook handig om uit te leggen waarom juist deze spreuk zo van toepassing is.

Warme lichtpuntjes in elke periode zijn de Lights of Wisdom van Prodid. Fijn om binnen te branden voor de gezelligheid. Of lekker buiten op balkon en terras. Net genoeg licht om elkaar te zien en een intieme vertrouwelijke sfeer te creëren. Door de toepasselijke spreuken bovendien een cadeau met diepgang. Om terug te komen op de woorden van Boeddha: “Happiness never decreases if shared�.

De olielampen, met RVS reservoir, branden op gewone lampenolie. De lampen zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen: cilinder, bol en kubus. Iedere vorm is er in 3 maten.

Advies verkoopprijs v.a.: € 17,95
Verkoop- en productinfo: Prodid Trading B.V., tel: +31 (0) 26 355.41.20 of
kijk op www.prodid.nl

Categorie:
Tag(s):