maandag, 10. januari 2005 - 18:13

Voor Azië de kerk af!

Ede

Altijd al eens willen abseilen vanaf grote hoogte? Aankomende zaterdag, 15 januari, is het in Ede mogelijk. Een aantal survival liefhebbers stellen hun materialen beschikbaar teneinde een mooi bedrag bij elkaar te verdienen voor Azië.

Om iets te kunnen betekenen voor Azië hebben een aantal mensen de hoofden bij elkaar gestoken. Dini en Hans Louwerse zijn, onder andere, twee van de initiatiefnemers voor dit evenement. Hans vertelt: � We hebben een eigen survivalteam. We hebben daarbij de luxe van een eigen survivalterrein met onder andere een klimwand. Wat wij ons realiseren, en naast ons de hele club die dit evenement organiseert, is dat survival voor ons een hobby is maar dat het in Azië bittere noodzaak is. Wij kunnen niet toekijken en niets ondernemen, vandaar dit initiatief.�

Zoals gezegd gaat het allemaal aankomende zaterdag plaatsvinden. De aanvang is 09.30 uur. Opgeven kan via de mail van survivalteam ede. Het adres is info@survivalteam-ede.nl. De kosten bedragen € 5,55, maar ieder hoger bedrag is welkom. Locatie: De oude kerk, aan de Grotestraat te Ede.
Helaas kan het gebeuren dat er zaterdag onverwachts een dienst plaatsvindt in de kerk. In dat geval zal men u via de website www.survivalteam-ede.nl informeren.

De totale opbrengst van verschillende acties zal door de gemeente Ede worden verdubbeld en komt ten bate van giro 555.

“ Zegt het voort en breng je hele vriendenclub mee dan staan we samen sterk voor de wederopbouw van Azië �, aldus Hans Louwerse.
Provincie:
Tag(s):