vrijdag, 27. mei 2005 - 9:15

Voorlopig programma voor Monaco aan de Maas

Monaco aan de Maas komt eraan! Over iets meer dan twee maanden zullen de straten van hartje Rotterdam worden afgezet voor een spektakel dat nooit eerder in Nederland is vertoond.

Het programma is inmiddels grotendeels bekend. Het wordt een mix van auto- en motorsport, aangevuld met tal van verrassende acts en voertuigen op en rond het circuit.

Hoogtepunt van het programma zal uiteraard Formule 1-coureur Christijan Albers zijn, die een demonstratie geeft met de Minardi F1. Daaraan vooraf gaat een unieke parade en demonstratie van coureurs (waaronder Nicky Pastorelli) en racewagens uit de huidige en historische raceklasses. Zo rijdt bijvoorbeeld Spyker mee met de Le Mans 2005 auto, evenals onze eigen Mister Le Mans Jan Lammers met zijn Dome. Ook bij de historische Grand Prix motoren zullen verschillende toppers hun opwachting maken met ondermeer de oud-wereldkampioenen Kent Andersen uit Zweden, Henk van Kessel en Jan de Vries uit Nederland. Ook niemand minder dan Wil Hartog, alias De Witte Reus, zal oude tijden doen herleven op de Coolsingel!

De overige voertuigen en coureurs zullen in aanloop naar het evenement bekend worden gemaakt op rotterdamracing.nl.

Voorlopig programma:
12.00 uur - Warming up met diverse race-klassiekers
13.00 uur - Historische Grand Prix motoren
13.30 uur - Historische Formule 1
14.00 uur - Dakar rally trucks, jeeps en motoren
14.30 uur - Le Mans
15.00 uur - Formule 1 demonstratie

U kunt nu uw plek reserveren in de eerste groep mensen die kaarten kan kopen voor de tribunes of de Paddock van Monaco aan de Maas.

Tribunekaarten kosten EU 60,- en geven toegang tot de tribunes die o.a. op de Coolsingel een gegarandeerd goed zicht op het spektakel geven. Daarnaast heeft u met een tribunekaart na afloop van het circuit-programma ook toegang tot de Paddock!

Paddockkaarten kosten EU 25,-, waarmee u de deelnemende racewagens, motoren, trucks en coureurs van dichtbij kunt bekijken. Vanuit de Paddock is er overigens geen direct zicht op het circuit zelf.

De verkoop van Tribunekaarten en Paddockkaarten start in de eerste week van juni.
Categorie:
Tag(s):