donderdag, 18. augustus 2005 - 8:18

Vrijheids-beroving, verkrachting en amfetamine-pillen

De politie heeft een tweetal verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vrijheidsberoving en verkrachting van een 27-jarige inwoonster uit Aachen (Duitsland). In België, omgeving Antwerpen, werd door een oplettende autobestuurder gezien dat er een mishandeling plaats vond in een auto voorzien van een Nederlands kenteken. De getuige noteerde het kenteken en waarschuwde direct de Belgische politie. Deze nam direct kontakt op met de politie in Nederland, aangezien de tenaamgestelde stond ingeschreven op een adres in Roosendaal.

Twee politiemensen namen hierop polshoogte bij een woning in de wijk de Bergen, waar zij een hevig emotioneel slachtoffer aantroffen. De twee verdachten, een 28-jarige en een 22-jarige inwoner van Roosendaal, waren op dat moment ook in de woning aanwezig. Het slachtoffer verklaarde tegen haar wil door het tweetal te zijn meegenomen vanuit Antwerpen. Verder verklaarde zij te zijn verkracht. De twee verdachten zijn direct door de politie aangehouden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Bij een doorzoeking in de woning van de verdachten werd in de tuin een plastic tas met pillen aangetroffen. Bij nader onderzoek bleek het te gaan om 21000 amfetaminepillen.© BON - foto: FBF.nl
Provincie:
Tag(s):