zondag, 27. maart 2005 - 22:10

Vrolijke zomer in stijl en kleur

Komende zomer wordt het interieur verplaatst naar de tuin. Tuinleven staat centraal. Na de keuken en vervolgens de badkamer is nu de tuin de belangrijkste plaats van het huis. Loungen, spelen, mediteren en beleven, alles gebeurt in eigen tuin. Of bij gebrek daaraan, op het balkon. Opmerkelijk is dat de tuin anno 2005 wordt ingericht als interieur, compleet met tafellopers, kussens en bijpassende decoraties.

Speciaal voor de tuin introduceert Bodema de BO Linen collection. Een collectie vrolijk stoffen in een zestal stijlen.
'Basic’, ‘Romantic’, ‘Ocean’, ‘Modern’, ‘Classic’ en ‘Trend‘ zijn de noemers. Daaronder valt een programma met stoffen, vazen, kaarsen en kandelaars die het buitenleven exact de beoogde sfeer geven.

‘Basic’ staat voor zand, ecru en chocolade bruintinten. De stoffen zijn fris en subtiel geruit. De vormen van de accessoires zijn rond. Een warme aankleding die past bij een tuinbasic van wit of hout. ‘Modern’ staat voor een strakke vormgeving in appelgroen en citroengeel. Fruitige tintjes die tuin en balkon fris en vrolijk doen uitzien. Wie de keuze laat vallen op het thema ‘Romantic’ kan het af met een balkon zonder bloemetjes. Die bloeien namelijk al rijkelijk op de stoffen van kussens en tafelkleed. Opgevrolijkt met vrolijke roze tinten. De kaki ondergrond geeft het geheel een extra warm tintje. Heel chique is ‘Classic’, uitgevoerd met donker- en zeeblauw. Een combinatie met rvs meubelen verdiept het contrast.

Niet iedereen woont bij zee. Maar het maritieme sfeertje is meteen gezet met de stoere lijn ‘Ocean’. Kleuren als wit, zeeblauw en felrood roepen gedachten op aan vuurtorens en boten. Typisch tuinthema is ‘Trend’. Frisse tinten als groen, rood, oranje, roze en paars spelen door elkaar in vrolijke bloem- en streepdessins. Dit thema geeft meteen een zonnig gevoel, ook als de zon een keertje niet schijnt.

Advies verkoopprijzen:
tafelkleden v.a. € 39,95, tafellopers v.a. € 9,95, servetten v.a. € 18,95, servetringen v.a. € 14,95, placemats v.a. € 4,95, kussens v.a. € 16,50.

Verkoop- en productinfo: Bodema Home & Garden Decorations, tel: +31 (0) 73 594.70.90 of kijk op www.bodema.nl

Categorie:
Tag(s):