maandag, 18. april 2005 - 13:20

Vuurtafel voor buitendiner in stijl

Udenhout

Het barbecue seizoen is weer aangebroken. Gezellig buiten ‘tafelen’ met dat authentieke houtskool aroma. Gemak dient de mens en dus zijn gasbarbecues populair. Jammer dat die authentieke houtskoolsmaak dan komt te vervallen. Toutinox, bedenker en maker van creatieve woonideeën van RVS, komt met de even stijlvolle als effectieve oplossing.

Gooi de barbecues maar weg en bespaar tegelijk ‘schuurruimte’. Want de barbecuetafel van Toutinox zorgt voor een totaal nieuwe barbecuebeleving. De modern vormgegeven tafel van RVS gecombineerd met echt natuursteen (de zwarte rand op de foto) is namelijk een tuintafel en barbecue in één.

Lekker in het zonnetje kletsen aan een tafel die pure klasse uitstraalt. Wordt er ineens besloten wat te eten, dan gaat de afdekplaat eraf en wordt er een barbecueplaat tevoorschijn getoverd. Hoewel de barbecue totaal op maat wordt gemaakt, is de standaard variant uitgerust met 3 pannetjes en 3 roostertjes. Het idee is om een pannetje en roostertje te delen met je buurman. Een 6-persoons tafel dus, getuige ook zijn zeshoekige vorm. Waar gas zou worden verwacht in zo’n moderne tafel houdt Toutinox het echte barbecuegevoel erin: houtskool. Onder de roosters kan de warmte geregeld worden op een even bekende als effectieve manier: simpelweg de luchtcirculatie regelen. Hoe meer lucht, hoe heter de kolen worden.

De tafel kan met allerlei vernuftige extra’s worden geleverd. Een langere poot zodat het een sta-tafel wordt of een opzetstuk zodat er een parasol in de tafel kan worden gezet. In de winter wordt de barbecue simpelweg afgedekt met een afdekplaat en kan de tafel ‘gewoon’ buiten blijven staan.

Advies verkoopprijs: op aanvraag. Tafel zoals afgebeeld kost € 3250,00.
Verkoop- en productinfo: Toutinox, tel: +31 (0) 13 51.136.66 of kijk op www.toutinox.nl
Categorie:
Tag(s):