zondag, 26. juni 2005 - 10:44

VVV samen met hotels op pad!

Maastricht

Onlangs had de VVV Maastricht haar personeel en externe relaties uitgenodigd om kennis te maken met nieuwe en bestaande producten die Maastricht te bieden heeft. De VVV Maastricht zal in het kader van de productontwikkeling zoals ook benoemd in haar Activiteitenplan 2005 samen met haar contribuanten de nieuwe producten actief in de markt zetten.

Het gezelschap werd ontvangen bij rederij Stiphout in het nieuwe ticketoffice op de nieuwe plek op de Maasboulevard. Per dubbeldekkerbus ging de tocht vervolgens naar Buitengoed Slavante.

Hier presenteerde de heer Jos Bams van de gelijknamige drankenhandel aan de Markt, vol trots zijn nieuwe Maastrichtse Likeur. Vervolgens een primeur: de Kluis van de St. Pietersberg. Deze kluis is vanaf 18 juni open voor publiek. Aansluitend werd een bezoek aan het gangenstelsel van grotten Noord gebracht. Ter afsluiting werd een glaasje aangeboden door restaurant Fort St. Pieter waar voor de liefhebbers was er nog een mogelijkheid was om naar het topje van het Fort te klimmen.

De gasten, bestaande uit front-office personeel van de Maastrichtse hotels, Bed & Breakfast (B&B) eigenaren en collega's van o.a. het Bonnefantenmuseum waren verrast door het gevarieerde aanbod dat Maastricht te bieden heeft.

© BON - Foto's Jean-Pierre Geusens
Provincie:
Tag(s):