dinsdag, 3. mei 2005 - 22:42

Waar trouwen de ‘Rich and Famous?’

Volgende week trouwen Cameron Diaz en de popster Justin Timberlake zo staat in de Engelse kranten. Het stel zou in het uiterste geheim in Nice, Zuid-Frankrijk elkaar het ja-woord geven. Als lokatie zou het Du Cap-Ferrat hotel zijn afgehuurd om zo het huwelijk uit de schijnwerpers te houden.

Natalie Imbruglia is Australische en inmiddels alweer een tijdje gelukkig getrouwd met de zanger van Silverchair Daniel Johns. Het paar, beide van ‘down under’ wilde niet te ver reizen om hun liefde te bezegelen. Ze kozen daarom voor het zonnige Queensland, het kustgebied aan de oostkant van Australië. De twee beloofden elkaar op oudejaarsavond onder begeleiding van veel vuurwerk en volop champagne eeuwige trouw.

Liv Tyler vond Barbados de plek op aarde om in het huwelijksbootje te stappen. In maart 2003 gaf ze haar jawoord op het eiland ten noordoosten van Venezuela aan het voormalige bandlid van de rockgroep Spacehog Royston Langdon. De twee hadden zich al verloofd op Valentijnsdag in 2001 en deden er twee jaar over om hun bruiloft zo romantisch mogelijk te laten zijn. Met succes! De twee trouwden bij een privé strandhuis, met kaarslicht onder toezicht oog van familie en vrienden.

Matt Le Blanc nodigde zijn Friends-collega’s uit voor zijn huwelijk in Hawaï, op Kauaï om precies te zijn. De complete cast van Friends was afgereisd naar het zonnige eilandje in de Hawaïaanse archipel om bij de bruiloft van ‘hun Joey’ en Melissa Knight te zijn. Het bruidspaar en de gasten verbleven in het Princeville resort, een paradijsje in een paradijs met zwierige palmbomen, imposante bergen en prachtig witte stranden. De ceremonie vond plaats op het strand, het pad er naartoe was bezaaid met witte gardenia’s. Op het feest dat volgde waren Samoaanse vuurdansers en hula-dames aanwezig en konden de genodigden genieten van oesters, sushi en plaatselijke lekkernijen.


Kate Winslet zocht haar huwelijksgeluk op Anguila, dat behoort tot de Bovenwindse Eilanden. Op Anguila kan snel een huwelijk worden gesloten. Dat Kate in 2003 met de regisseur Sam Mendes kwam voor de hele wereld dan ook als een verrassing. Binnen 48 uur kun je daar een trouwvergunning krijgen zonder dat je vooraf in ondertrouw bent gegaan. Het huwelijk was een absolute privé-aangelegenheid, want het paar was al getrouwd voordat de rest van de wereld er erg in had.

Sarah Michelle Gellar, oftewel Buffy The Vampire Slayer, omringde zich met taco’s en tequila op haar huwelijksdag. Zij trouwde in Puero Vallarta in Mexico met Freddie Prinze Jr. Na de plechtigheid en een diner met Mexicaans bier en de nodige traditionele enchiladas, gaf het bruidspaar een ordinaire pool-party. De bedoeling was eigenlijk dat de twee romantisch op het strand onder het genot van een ondergaand zonnetje en een kabbelende zee, elkaar zouden trouwen, maar een plotselinge orkaan gooide roet in het eten. Als alternatief brachten Michelle en haar man alle gasten naar hun gehuurde villa en vierden drie dagen achtereenvolgens feest met de bijhorende margaritas en mojitos! © BON / Miranda van der Sloot
Categorie:
Tag(s):