donderdag, 8. september 2005 - 15:40

Wachtlijst plastische chirurgen verkleind

Deventer

De vakgroep Plastische Chirurgie in het Deventer Ziekenhuis is in 2004 en in 2005 met 2 parttime plastisch chirurgen uitgebreid. Hierdoor kon de wachtlijst voor de reguliere ingrepen worden teruggebracht tot minder dan 2 maanden.

Patiënten die voor een eerste niet-spoed poliklinische consultatie komen, moesten tot een jaar geleden minimaal 4 tot 6 maanden wachten. Momenteel bedraagt deze wachttijd nog maar 3 weken!

De maatschap Plastische Chirurgie Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen), waarvan de vakgroep Plastische Chirurgie Deventer Ziekenhuis deel uit maakt, bestaat momenteel uit 5 plastisch chirurgen. Naast dr. Theuvenet (werkzaam in Apeldoorn en Zutphen), drs. Schiettecatte (werkzaam in Apeldoorn en Deventer) en drs. Koeijers (werkzaam in Apeldoorn en Deventer) zijn er dus twee plastisch chirurgen erbij gekomen. Deze zijn mevrouw C.A.M. Oostrom, (werkzaam in Apeldoorn en Deventer), gespecialiseerd in de mamma chirurgie en de reguliere plastische chirurgie en mevrouw B.S.A. Schwencke – Konïg (werkzaam in Apeldoorn en Zutphen), gespecialiseerd in de hand chirurgie en de reguliere plastische chirurgie.
Provincie:
Tag(s):