zondag, 23. januari 2005 - 22:35

Watch this!

Woerden

Kijken naar de tijd en dragen om gezien te worden, letterlijk en figuurlijk een ‘watch’ op niveau. Cross, het bekende pennenmerk, komt met horloges die snel, sexy en trendy gestileerd zijn.
<BR>

Blikvanger met geborsteld edelstalen kast gecombineerd met rvs, leren of neopreen band en verkrijgbaar in 23 verschillende uitvoeringen. Van de traditionele Auto Cross collectie naar de eigentijdse Tourist Trophy en Icon tot de futuristische Paradigm, GT Sport en Catalyst collecties. Cross biedt voor ieder wat wils.

De eigentijdse mens ziet geen verschil tussen landen en zelfs ook continenten meer. Speciaal voor hen is er de Hexar uit de Icon collectie. Met twee verschillende klokken kunnen hetzelfde aantal tijdzones worden ingesteld. Even kijken hoe laat het in Moskou is, was nog nooit zo gemakkelijk door dit uniseks horloge met saffierglas en rhodium wijzerplaat.

Vortex, de naam klinkt futuristisch en het horloge is evenzo. Analoge tijdsaanduiding met secondewijzer, complete digitale chronograaf met datumaanduiding, alarm en stopwatch, mogelijkheid voor duo-tijdsaanduiding, alles verenigd in deze cirkel van tijd. De zwarte neopreen band en het saffierglas maken de trendy vormgeving van het herenhorloge uit de Catalyst collectie af.

Niet zómaar twee voorbeelden uit de horlogecollectie van Cross. Maar toch ook weer wel, want eigenlijk heeft elk horloge uit deze eigentijdse collectie iets eigens, iets speciaals, iets unieks. Want je bent wat je draagt.

Adviesverkoopprijs: horloges variërend van € 79,00 tot € 159,00.
Verkoop- en productinfo: A.T. CROSS Benelux b.v.,
tel: +31 (0) 348.485.111 of kijk op www.crossbenelux.com

©BON/foto:trendpers
Categorie:
Tag(s):