dinsdag, 15. februari 2005 - 10:02

Weer of geen weer - tennissen kan altijd!

Beek-Ubbergen

Zaterdag 5 maart 2005 vindt op het tennispark aan de Alde Weteringweg in Beek-Ubbergen de feestelijke opening plaats van de nieuwe tennisbanen van de Beekse tennisvereniging LTV De Oorsprong. Met de komst van zes spiksplinternieuwe French Court tennisbanen, zogenaamde all-weatherbanen, is voor De Oorsprong een grote mijlpaal bereikt. De French Court tennisbanen zijn namelijk het hele seizoen bespeelbaar. Bestuur en leden zijn bijzonder trots en beschouwen het als een grote stap voorwaarts in speelkwaliteit en tennisplezier.

Het hele weekend van 5 en 6 maart zal in het teken staan van deze heuglijke gebeurtenis. LTV De Oorsprong nodigt daarbij op zaterdag 5 maart alle inwoners van Beek en Ubbergen uit om het tennisschoeisel uit de kast te halen en een balletje te komen slaan. Voor tennisrackets en ballen wordt gezorgd!

Van 10.00 tot 14.30 uur start het feestelijke weekend met een speelochtend voor de jeugd, waarbij niet alleen het spel, maar ook het plezier een grote rol speelt.
Om 15.30 uur vindt de officiële opening van de nieuwe banen plaats, in aanwezigheid van de burgemeester en wethouder van sport van Beek-Ubbergen. De Oorsprong nodigt ook alle leden en alle inwoners van Beek en Ubbergen, sponsors van de club en de besturen van collega-sportverenigingen uit om daarbij aanwezig te zijn.
Vanaf 17.00 tot 19.30 uur zijn de tennisbanen geopend voor leden en niet-leden uit Beek en Ubbergen en de overige genodigden. In leenrackets en ballen is voorzien. Vanaf 18.00 uur zorgt een buffet ook voor de innerlijke mens. De avond wordt afgesloten met een feestavond (met live-muziek) voor de leden van LTV De Oorsprong.
Zondag 6 maart vindt vanaf 10.00 uur aansluitend het Super Openingstoernooi plaats voor alle leden van de tennisverenigingen in Beek, Leuth en Ooij.
Provincie:
Tag(s):