zaterdag, 26. maart 2005 - 16:26

Wendy van Dijk koopt huis aan de Vecht

Wendy van Dijk heeft na enkele zware jaren eindelijk haar draai gevonden. Haar liefdesleven belandde door haar relatie met Chris Zegers in rustiger vaarwater en dáárover gesproken: Aan aan de Vecht kocht Wendy op een landgoed een verbouwd koetshuis. Op fietsafstand van haar ouders wil zij daar een gezinnetje vormen met Chris…………….Of alleen met zoontje Sem.

In het pittoreske Nigtevecht kocht Wendy onlangs voor naar verluidt 1,7 miljoen euro een dubbel beneden appartement in het verbouwde koetshuis op een prachtig gelegen landgoed. Het is een echt droomhuis, met in de tuin een zwembad en een tennisbaan, die slechts door de bewoners van het kleine wooncomplex gebruikt mogen worden. En voor de deur de rustieke Vecht zodat een boottochtje zo gemaakt is – een aanlokkelijk idee met de lente voor de deur.

Toch is niet zeker of Chris ook intrek zal nemen in de presentatrices nieuwe huis. Als presentator van Yorin Travel is Chris voordurend op reis. Daarnaast wil Wendy ook Sem niet te veel aan Chris laten wennen, omdat nog lang niet zeker is of hun relatie langdurig zal zijn. De presentatrice vind Sem het allerbelangrijkste en wil dat iedere relatie gebaseerd moet zijn op een stabiel en gelukkig gezinsleven. Ze wil niet dat haar zoontje, die toch opgroeit zonder zijn vader Xander de Buisonjé dagelijks te zien, te lijden heeft onder de losse flodders van zijn moeder.
Categorie:
Tag(s):