woensdag, 23. maart 2005 - 23:14

Wessels verliest, Schalken geeft op

Peter Wessels heeft op het Masters-toernooi in Miami de wedstrijd in de eerste ronde verloren. De tennisser uit Elburg werd met 4-6 en 5-7 uitgeschakeld door Fernando Verdasco. Verdasco moet het in de tweede ronde opnemen tegen de Amerikaanse publiekslieveling Andy Roddick.

Wessels was niet eens veel slechter dan zijn Spaanse opponent, maar hij benutte zijn breakpoints niet, waar de Spanjaard het wel deed. Totaal liet Wessels vijf breakpoint liggen. De tweede opslag van de Nederlander liep ook niet goed, dus uitschakeling was niet meer dan logisch.

Donderdag zou de andere Nederlander Sjeng Schalken in actie moeten komen tegen Juan Monaco, maar Schalken heeft nog teveel last van zijn onderrug en trekt zich terug.

Op zijn website schrijft hij: "Vandaag ga ik me terugtrekken uit het Masters toernooi van Key Biscayne. Dit vanwege mijn onderrug die zich nog niet hersteld heeft na de Davis-Cup. Ik wil het zekere voor het onzekere nemen en het meteen grondig laten controleren. Dit laat ik door specialisten doen, die door dr. Pluim (bondsarts KNLTB) zorgvuldig worden gekozen. Het is natuurlijk een rigoreuze beslissing, maar jullie begrijpen wel dat na vorig jaar elk risico wordt vermeden."

© BON / ProShots
Categorie:
Tag(s):