vrijdag, 17. juni 2005 - 15:08

Westerveld wil geen tweede viool meer spelen

Sander Westerveld is het zat om tweede viool te spelen bij zijn club Real Mallorca. De 30-jarige keeper is niet langer bereid om als tweede keus te fungeren achter Miguel Moya. De oud-doelman van Vitesse en Liverpool kwam dit seizoen op huurbasis over van Real Sociedad, maar besteedde zijn tijd voornamelijk op de bank.

Zijn contract bij Sociedad loopt dit seizoen af en Westerveld heeft niet te klagen over aandacht voor zijn persoon. Zo toonde de kersverse trainer van Benfica, Ronald Koeman al interesse in de Tukker. Westerveld houdt zelf nog wel een slag om de arm voor een eventueel langer verblijf op het Spaanse eiland. De huidige nummer één van Mallorca, Moya staat in de belangstelling van Deportivo La Coruna. Naar verluidt heeft La Coruna vijf miljoen euro over voor de doelman.

"Ik zou hier kunnen spelen, maar dat hangt af van Moya. Als hij blijft kan ik niet doorgaan bij Mallorca. Ik heb getekend om te spelen, maar Moya werd de eerste keus en hij deed het fantastisch. Voor mij was het echter het slechtste jaar van mijn leven, zowel sportief voor mij als voor de club", aldus Westerveld.
Categorie:
Tag(s):