dinsdag, 1. november 2005 - 12:01

Wie weet het meest over de natuur?

In het TV Oost programma Natuurlijk Overijssel wordt elke week een quiz gespeeld waarbij de kijkers de antwoorden in kunnen zenden. Woensdag 2 november wordt het seizoen traditiegetrouw afgesloten met de grote finale van deze Natuurquiz

De drie kijkers die de afgelopen maanden de meeste goede antwoorden hebben ingestuurd, gaan uitmaken wie zich Natuurkenner van Overijssel 2005 mag noemen. De finalisten zijn de 61-jarige Paul Cohn uit Borne, de 18-jarige Rick Broekhuis uit Almelo en de 50-jarige Cita Gaikema-Wennink uit Dedemsvaart. Het drietal krijgt multiple-choice vragen over flora en fauna voorgelegd. Na twee ronden valt één van de kandidaten af. De overgebleven twee spelen vervolgens de snelle en spannende laatste ronde.

Door de participanten van het programma is een uitgebreid prijzenpakket ter beschikking gesteld. De hoofdprijs bestaat uit een geheel verzorgd weekendje weg in Overijssel.

De Natuurquiz is op TV Oost te zien op woensdagavond 2 november om 17.39 uur. Het programma wordt elke twee uur herhaald.
Provincie:
Tag(s):