zondag, 3. april 2005 - 7:31

Willem II pakt goede overwinning tegen De Graafschap

Willem II had het zaterdagavond even moeilijk met De Graafschap, maar het bleef goed aanvallen en dat betaalde uit. Vier doelpunten was het succes en de ploeg uit Tilburg heeft door deze overwinning al drie wedstrijden op rij niet verloren.

Achteraf was het een makkelijke avond voor Willem II, maar toch was De Graafschap de ploeg die het eerst scoorde. Voor het doelpunt waren er al wat kansen voor Willem II om op voorsprong te komen, maar de ploeg van Robert Maaskant verzuimde te scoren.

In de 33e minuut scoorde Ax en ‘De Superboeren’ hoopte op een stuntje. Dit stuntje kwam uiteindelijk niet en Ceesay bracht de stand vlak voor rust alweer op gelijke hoogte.

Vlak na rust maakte Kevin Bobson duidelijk welke ploeg recht had op de winst en daarna waren het Germain Augustien en invallen Hans Denissen die de eindstand op 4-1 zetten.

Door deze winst steeg Willem II naar de 12e plek op de ranglijst. NAC Breda staat 13e met twee punten achterstand, maar moet het zondag opnemen tegen Roda JC.