woensdag, 9. november 2005 - 17:42

Win een vip arrangement voor domino day

Nijmegen

Domino Day 2005 vindt dit jaar plaats op 18 november in het FEC in Leeuwarden. Omdat de oudste stad van Nederland dit jaar een eigen vak met 20.000 stenen heeft, geeft stichting Nijmegen 2000 jaar drie VIP-arrangementen voor twee personen weg.

Het VIP-arrangement bestaat uit een busreis vanuit Nijmegen naar Leeuwarden en weer terug, het live bijwonen van de uitzending, inclusief optredens van Anastacia en Gerard Joling en een hapje en een drankje. De uitzending duurt van 19.25 tot 23.15 uur en de presentatie is in handen van Nance en Hans Kraay junior.

U maakt kans op deze prijzen door de volgende twee vragen te beantwoorden:

Hoeveel weegt een dominosteen?
a) 8 gram
b) 10 gram
c) 11 gram

En maak de volgende zin af:
Ik ben verslingerd aan Domino Day omdat…………………………………………………
………………………………………………………………………………………………

U kunt uw antwoorden sturen naar info@nijmegen2000.nl, maar u kunt ook bij de Feestwinkel in de Mariënburgkapel een invulformuliertje halen. Leden van het Nijmegen 2000 promotieteam zullen op gezette tijden ook Domino Day-flyers uitdelen in de Nijmeegse binnenstad.

Het is de bedoeling dat er op 18 november 4.321.000 steentjes omvallen. Deze nieuwe wereldrecordpoging staat dit jaar in het teken van ‘Eeuwigdurende Verhalen’ en vandaar dat de link met Nijmegen makkelijk te leggen is. De stad heeft met zijn 2000-jarige geschiedenis uiteraard zelf twintig eeuwen aan verhalen te vertellen, en ook de middeleeuwse legende Mariken van Nieumeghen past perfect in het domino thema van dit jaar.

In tien Europese landen kijken in totaal zo’n vijftig miljoen mensen naar de uitzending. 87 dominobouwers zijn onder begeleiding van 15 coaches vier maanden lang bezig geweest met het opbouwen van het veld. Twintig tekenaars hebben de lijnen uitgezet. Tussen de dominostenen staan 150 muizenvallen opgesteld om voortijdig omvallen van de dominostenen te voorkomen.
Provincie:
Tag(s):