maandag, 28. maart 2005 - 18:13

Winnaar Nationale Eerstehulp Wedstrijd bekend

Dronten

Zaterdag 19 maart werden in Dronten de Nationale Eerstehulp wedstrijden gehouden. Ondanks de enorme inzet van heel veel vrijwilligers, kon door technische en organisatorische problemen aan het eind van die dag de uitslag niet bekend worden gemaakt. De ploegen die door de kou en vermoeidheid aan het eind van de dag niet nog uren wilde wachten op de uitslag, waren zeer teleurgesteld.
<BR>De oorkondes en diploma&#039;s worden per post toegestuurd.

Verrassend genoeg heeft de ploeg van de afdeling Kampen bij de volwassenen gewonnen. Omdat de afdeling de laatste jaren niet heeft deelgenomen aan de wedstrijden mag dat met recht verrassend worden genoemd.
Enschede, Maasland en Middelburg, die de afgelopen jaren namens Nederland deelnamen aan de Europese Wedstrijd, eindigden wel in de top maar konden hun prestaties dus niet prolongeren.
De prijs voor de beste teamleider haalde Nijkerk binnen, tevens behaalden zij bij de volwassenen een plaats achter de winnaar.

Voor het eerst werden de wedstrijden van jeugd en volwassenen met elkaar gecombineerd. Dit was voor de organisatie een grote klus, maar de sfeer was des te beter.
Bij de jeugd gingen de titels van de A-, B- en C-wedstrijden naar respectievelijk Zoetermeer/Benthuizen/Bleiswijk A2, Nunspeet en Noord-West Beveland.

Foto's: Fotobureau Tiernego
Provincie:
Tag(s):