maandag, 26. december 2005 - 11:34

Wintershows Kids On Ice

Eindhoven

IJssportcentrum Eindhoven houdt vanaf vandaag t/m 1 januari de tweede editie van de Winterwonderland Week. Onderdeel van deze week zijn de wintershows van Kids On Ice op dinsdag 27 en woensdag 28 december. Kids On Ice is de grootste kinderijsshow van Europa. Aan de wintershow doen honderd kinderen mee in de leeftijd van 4 t/m 20 jaar. Tijdens de sfeervolle wintershows, beide dagen van 19.30 tot 21.30 uur, nemen de 'kids' de toeschouwer mee in een wervelende show vol romantiek, vertedering en nostalgie. De shows staan geheel in het teken van de gezellige dagen rondom kerst en nieuwjaar.

De shows van Kids On Ice zijn onderdeel van de Winterwonderland Week in IJssportcentrum Eindhoven. Tijdens deze week kunnen bezoekers genieten van de echte kerst-wintersfeer met dennenbomen, koek en zopie, warme wafels en uiteraard ijspret voor jong en oud.

Dagelijks zijn er ook activiteiten zoals familieschaatsen, schaatsclinics en -lessen. Verder is er op donderdagavond een gratis lampionnentocht voor kinderen t/m 12 jaar en hun begeleiders. En op vrijdagavond organiseert het ijssportcentrum een Eindejaars Disco On Ice.
Voor meer informatie over de Winterwonderland Week kunt u kijken op IJssportcentrum
Provincie:
Tag(s):