donderdag, 3. maart 2005 - 13:04

Wintersport in Nederland

Wassenaar

Gezien de huidige weersomstandigheden kan men zich in Nederland op wintersportvakantie wanen. Tot en met zondag 6 maart aanstaande is er gelegenheid in overvloed om in de buitenlucht op echte sneeuw te skiën op een van de geprepareerde hellingen van Ski Valley Duinrell, Wassenaar .

Na een tochtje met de naast de helling gelegen sleeplift, begint de afdaling in het duingebied van Vakantiepark Duinrell. Jong, oud, beginner of gevorderd? Iedereen geniet van de heerlijke buitenlucht, echte sneeuw (bij droog weer en maximaal vijf graden) en gezellige cursussen. In de skihut, onder aan de skihelling, is er natuurlijk ook gelegenheid voor een gezellige après-ski.

Na afloop van al deze inspanningen kan men lekker ontspannen in het Tikibad en/of de Tikisauna. Tot en met 6 maart is het Tikibad elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Voor € 16,00 per dag, inclusief huur van schoenen en ski’s, kan men van woensdag t/m zondag tussen 14.00 uur en 18.00 uur vrij skiën op de besneeuwde helling. Kinderen van
5 tot en met 12 jaar betalen € 12,50 per dag.Voor meer informatie:
Internet:www.duinrell.nl
Categorie:
Tag(s):