maandag, 31. oktober 2005 - 9:49

WOONMECCA: trendy én smaakvol!

Maastricht

Lekker leven en genieten, dat is waar het op de beurs WOONMECCA om draait. Bezoekers krijgen tips over het sfeervol inrichten van hun woning, maar ook over het verbouwen en zelfs het aan- en verkopen van hun (droom)huis. Dit jaar is er extra aandacht voor design én antiek, dus alles trends en stijlen komen op de beurs aan bod.

Bij lekker leven en genieten hoort echter ook lekker eten en drinken. Dit komt terug op ‘Fair Culinair’. Hier kunnen liefhebbers en fijnproevers kookdemonstraties bijwonen en culinaire producten kopen.

Van woensdag 16 tot en met zondag 20 november 2005 wordt de vierde editie van WOONMECCA georganiseerd in MECC Maastricht. Van de nieuwste meubels tot het actuele huizenaanbod van makelaars en van bouwmaterialen tot keukens, op een oppervlakte van 20.000 m2 wordt alles op het gebied van wonen onder één dak gepresenteerd. Het culinair event was de afgelopen jaren een groot succes en wordt dit jaar dan ook verder uitgebreid met ‘Fair Culinair’.

Design versus antiek
In samenwerking met Lande/Artifort en M&R wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan design. Uit het bezoekersonderzoek van vorig jaar kwam naar voren dat er veel vraag is naar design en daar is de organisatie in samenwerking met bovenstaande bedrijven direct op in gesprongen. Artifort verdeelt op de beurs haar presentatie in een sixtiesroom - met meubels die 40 jaar geleden zijn gemaakt, maar nog steeds veel worden besteld omdat ze zo tijdloos zijn - en een Futureroom, waar de allernieuwste ontwerpen worden gepresenteerd. M&R laat daarnaast meubelen zien van verschillende bekende designmerken: Vitra, Erik Jorgensen, Zeus, Magis en Prandina verlichting. Tegenover deze designtentoonstelling wordt antiek in de spotlights gezet. Zo komen, samen met de vele andere interieuraanbieders, alle stijlen op WOONMECCA aan bod.

Advies en demonstraties
Bezoekers krijgen inspiratie voor de inrichting of verbouwing van hun huis bij de vele exposanten. De standhouders demonstreren hun producten en architecten staan klaar om de bezoekers interieuradvies op maat te geven. De bezoekers wordt dan ook aangeraden om tekeningen van het huis mee te nemen!

Openingstijden en prijzen
WOONMECCA is geopend van woensdag 16 tot en met zondag 20 november 2005. Op woensdag, donderdag en vrijdag is de beurs geopend van 13.00 - 22.00 uur en in het weekend van 11.00 - 18.00 uur. Entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 7,50, senioren 65+ / groepen € 6,00, kinderen van 6 t/m 12 jaar € 3,50 en kinderen tot en met 5 jaar gratis.
Categorie:
Tag(s):