dinsdag, 17. mei 2005 - 17:46

Wouter Bos als DJ

Biddinghuizen

Tijdens NJOY van 10 t/m 13 juni in Biddinghuizen, zullen naast bekende Nederlanders Wouter Bos en Boris van der Ham achter de draaitafels plaatsnemen. Wouter Bos, politicus bij de PVDA, heeft ook al eerder in Bitterzoet gedraaid. Hij zegt ‘Het is spannend om te draaien, soms gaat het verkeerd ( verkeerde schuif) maar de sfeer is altijd energiek en vrolijk!

Dus waarom niet draaien en ik wil ook wel eens weg uit die suffe Haagse vergaderzalen. Wouter gaat zijn eigen favoriet muziek draaien en alles wat op het moment goed scoort!. Boris van der Ham, politicus bij D66, draait altijd op zijn eigen verjaardag maar op NJOY gaat hij de uitdaging aan om met een echte mengtafel te draaien. Zijn favorieten artiesten en 80’s muziek zul je bij Boris langs horen komen.

Op zaterdag 11 juni zal DJ Bos rond 21.00 uur achter de draaitafel te vinden zijn. Zijn collega Boris zal een dag later draaien. De andere bekende Nederlanders zijn, Emile Ratelband, Gordon, Idols-finalist Jim. Ook hun draaien die avonden muziek voor de dansliefhebbers.
Provincie:
Tag(s):