zaterdag, 11. juni 2005 - 20:57

Wouter Bos ontrouw afgezworen

Amsterdam

Iedereen weet dat PvdA fractievoorzitter Wouter Bos een aura van succes om zich heen heeft hangen., Glimlachje hier, grapje daar, met zijn karakteristieke mondaine nonchalance slaat hij zich door ieder kamerdebat. Een groot deel van het legioen vrouwelijke televisiekijkers zal echter weinig aandacht op brengen voor de inhoud van zijn woorden. Mening vrouwenhartje slaat vooral een paar slagjes sneller door Bos’ twinkelende oogopslag en zijn betoverende lach zo staat in Party deze week.

Tot voor kort genoot de adonis, niet ongevoelig van al dat vrouwelijke schoon, met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan. Voorafgaand aan zijn politieke carrière boekte Bos veel successen bij een grote oliemaatschappij waarvoor hij over de hele wereld werd uitgezonden.

Als een hedendaagse Griekse liefdesgod vuurde hij zijn pijlen regelrecht in de harten van de vrouwen die hij in diverse functies in Nederland, Roemenië, Hong Kong en London tegenkwam. Nog niet zolang geleden liet de vrijgezel zich echter strikken door zijn verovering Barbara, en dit werd bezegeld met de geboorte van dochtertje Iris (1). Huwelijkse trouw staat voortaan hoog in het vaandel van Wouter. ‘Mijn leven is er een stuk stabieler door geworden. De onrust is uit mijn lijf verdwenen’. © BON / Miranda van der Sloot
Categorie:
Tag(s):