zaterdag, 26. november 2005 - 9:53

XBOX 360 testen op GAMEXPO/ HCCdagen

Utrecht

Vrijdag is in de Utrechtse Jaarbeurshallen de GAMEXPO van start gegaan! 25, 26 en 27 November heb je de mogelijkheid de allernieuwste games zelf te proberen op en met de nieuwste game hardware. Zo krijg je de mogelijkheid om de XBOX 360 uitvoerig te testen, een week voordat hij in de winkels verschijnt!

Het grootste en meest toonaangevende game-evenement van de Benelux staat ook dit jaar weer bol van interactief entertainment. Wat dacht je van een game-area van 6000 m² gevuld met stands van o.a. console & handheld companies, de populairste publishers, (inter)nationale gameontwikkelaars, mobile games en xtreme sport demonstraties?

Bovendien is Sp!ts GAMEXPO ook al jaren host van de meest prestigieuze game toernooien. Vanuit de Game Arena kunnen enthousiaste toeschouwers de felle strijd van Benelux ’s beste gamers op de voet volgen. Maar ook jij krijgt de kans je game skills te tonen!

Vanaf de Game Stage organiseert Sp!ts GAMEXPO de 'Console Wars', een competitie met de populairste games van dat moment. Win een totaal verzorgde Husk wintersport reis met SSX on Tour, het exclusieve zwaard van Siegfried met Soul Calibur III of een Bleekemolen Race experience op Zandvoort. Eigenlijk gebeurt er gewoon teveel om op te noemen.

En, heb je nog even tijd over, dan is in de naastgelegen hallen alles te vinden op hard- en software gebied voor je computer. De jaarlijkse HCC dagen, een begrip voor de serieuze computerfreak! Een foto-impressie van beide beurzen is te vinden op de website van Henk van den Berg
Categorie:
Tag(s):