zaterdag, 26. maart 2005 - 16:14

Yvon Jaspers ‘hot’

De bladen staan er vol van: Yvon Jaspers. Sinds het megasucces van haar programma ‘Boer zoekt vrouw’ is de presentatrice een hot item. Werd vorige week in alle bladen verteld dat Yvon geen boer zoekt, maar al een doctor een de haak heeft geslagen, deze week staat ze weer op cover van zowel Party als Privé.

In Party is te lezen dat Yvon is afgewezen. Ze zou een nieuwe versie voor de kijkcijferhit ‘Boer zoekt vrouw’ hebben geopperd bij de KRO maar die zagen dit niet zitten. Het leek de blondine hartstikke leuk om een Homo variant van het programma te maken. ‘Boer zoekt man’ zou dit dan worden, maar de KRO reageerde minder enthousiast. Men zag een roze variant van het programma niet zitten, en wees het van de hand.

De KRO wil het programma niet uitgemolken zien en was bang dat het te plat zou gaan worden en bijvoorbeeld op ‘herken de homo’ zou gaan lijken. Bij navraag blijkt echter dat de KRO helemaal niet zo afwijzend tegenover het programma staat als Yvon doet lijken. Volgens een woordvoerder staat de KRO wel degelijk voor een roze versie open maar of het programma er komt is nog een tweede.

In Privé staat te lezen dat de populaire presentatrice zwanger is. Yvon treed op 28 mei in het huwelijk met haar doctor Pieter van Beukering en dat doet ze dus niet alleen, maar met in haar buik hun nog ongeboren eerste kindje. Op dit moment doet Yvon het wat rustiger aan en omdat ze enkele jaren gelden een ‘Burnout’ heeft gehad waren de geruchten niet van de lucht. Maar het tegendeel is dus waar, met Yvon gaat het prima. Maar om de eerste kritieke maanden van haar zwangerschap in alle rust door te komen, heeft zij dus wat gas terug genomen. En zo krijgt ze ook alle tijd om de voorbereidingen voor hun huwelijk te treffen. We zijn benieuwd wat we volgende week over de presentatrice kunnen lezen.
Categorie:
Tag(s):