dinsdag, 25. januari 2005 - 23:27

Zangeres te paard klaar voor Vegas!

Krommenie

Zangeres Rosanna Hofman is aanstaande zondag uitgenodigd op te komen treden tijdens de Jumping Amsterdam in de RAI. Dit lijkt niet bijzonder; zij loopt namelijk al jaren mee in de Showbizzwereld en heeft o.a. gezongen met Rene Froger, Neil Sedeka en Westlife.

Rosanna heeft nu echter een niet eerder vertoonde uitdaging gevonden. De Zaanse Zangeres is een liefhebster van paarden en is in haar vrije tijd dan ook vaak op haar paard te vinden. Hier ontstond het idee om zingend te paard het publiek te verrassen.

Tijdens één van haar eerste optredens in het Friese Leeuwarden, stal zij de show bij het 125-jarig bestaan van het Friesch Stamboekpaard. Zij reed niet alleen een dressuur, maar zong daarbij ook nog eens de sterren van de hemel. Na afloop kwam zelfs een Amerikaan met een zeer aantrekkelijk bod: hij nodigde de zangeres uit om met paard en al in Las Vegas te komen optreden! Zij gaat zich echter nu eerst storten op de vereiste voorbereidingen voor o.a. haar optreden aanstaande zondag in de RAI en ziet daarna wel weer wat er op haar pad komt. ©BON
Provincie:
Tag(s):