maandag, 7. november 2005 - 13:08

Zeer Geheim Potter Banket in de Heksenwaag

Oudewater

Ter ere van het verschijnen van Harry Potter en de Halfbloed Prins, het zesde deel van de Harry Potter reeks, is er op zaterdag 19 november 2005 om 7 uur in de ochtend een Groot Geheim Harry Potter Banket in Museum de Heksenwaag in Oudewater. Het banket duurt tot 8.30.

Harry Potter fans die willen aanschuiven aan dit spannende en exclusieve banket, compleet met drakeneieren en boterbier, kunnen bij Museum de Heksenwaag een kaartje reserveren. Met dit kaartje krijgen ze een wachtwoord en alleen met dit wachtwoord kunnen zij door de ‘Dikke Dame’ heen om de Museum de Heksenwaag binnen te gaan. De kaartjes worden inclusief het dan verschenen boek verkocht. Je kunt kiezen voor een ontbijt met de paperback of met de hardcover uitvoering van Harry Potter en de Halfbloed Prins.

Tijdens het banket, dat in de speciaal aangeklede eetzaal van Museum de Heksenwaag plaatsvindt wordt er voorgelezen uit het nieuwe boek. Ook spelen we ter afsluiting van het ontbijt op het plein voor Museum de Heksenwaag de Wegisweg Quiz. Hoofdprijs is natuurlijk een echte vuurflits; een eerste klas toverbezem om een lekker potje zwerkbal mee te spelen. Het banket is voor kinderen vanaf 9 jaar.
Reserveren kan tot 11 november bij de Heksenwaag in Oudewater.
Provincie:
Tag(s):