vrijdag, 16. december 2005 - 19:25

Zeeuws-Turks meisje vermist

Rilland

De Zeeuwse politie is samen met de politie van Brasschaat (België)) op zoek naar de sinds 5 decem-ber 2005 vermiste 16-jarige Handan Gokoglugil uit Rilland. Handan is op die datum door haar vader afgezet bij het internaat waar zijn onderwijs volgt in Brasschaat. In de loop van die dag is zij daar van-daan weggelopen en sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Handan, die in Turkije is geboren, is 1.70 meter lang, heeft donker lang krullend haar dat zij zowel in staart als los draagt, schoenmaat 39 en een normaal postuur. Zij spreekt Nederlands met af en toe Vlaamse woorden ertussen. Zij is linkshandig.

Op de dag van haar verdwijning droeg zij een witte halflange jas met capuchon en met een kraag van wit/grijs/zwart gemêleerd bont, een donkerbruine coltrui met daarover een blauw T-shirt met V-hals, een blauwe spijkerbroek van het merk Little Big en halfhoge zwarte suède laarzen.

In België werd vrijdagavond een opsporingsbericht via de nationale en regionale tv verspreid.
Iedereen die haar sinds 5 december 2005 heeft gezien of andere inlichtingen heeft over de verblijf-plaats van Handan Gokoglugil wordt verzocht de Zeeuwse politie te bellen op 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):