vrijdag, 18. februari 2005 - 9:40

Zenden en Hasselbaink redden Middlesbrough

Middlesbrough kwam in het UEFA Cup-duel tegen Grazer AK niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De Engelsen kwamen via de Nederlanders Boudewijn Zenden en Jimmy Floyd Hasselbaink twee keer op voorsprong, maar de Oostenrijkers vochten zich in eigen huis elke keer goed terug. Dankzij treffers van Bazina en oud-FC Twente-spits Roland Kollmann biedt de return volgende week perspectief voor Grazer AK. Kollmann ontving vlak na zijn treffer zijn tweede gele kaart en maakte de laatste tien minuten van de wedstrijd niet mee.

Fenerbahce, zonder Pierre van Hooijdonck, verloor thuis met 1-0 van Real Zaragoza. Een kwartier voor tijd maakte Alvaro voor de Spanjaarden de beslissende treffer. 

CSKA Moskou behaalde tegen Benfica een goed resultaat. De Russische ploeg won thuis vrij eenvoudig met 2-0 en de Portugezen moeten volgende week dus vol aan de bank om de volgende ronde te bereiken.

Dynamo Kiev en Villareal maakten er een weinig boeiend duel van en wisten in het Lobanovsky Stadion niet tot scoren te komen (0-0). 

Na een half uur spelen nam Olympiakos tegen Sochaux de leiding . Okkas tekende voor de Griekse treffer en zijn ploeg gaf de voorsprong niet meer uit handen.

Basel en Lille waren aan elkaar gewaagd en kwamen niet verder dan 0-0 gelijkspel.
Categorie:
Tag(s):