donderdag, 16. juni 2005 - 13:15

Zinloos geweld: Leeuwarder ziekenhuis ingeschopt

Leeuwarden

Een 26-jarige Leeuwarder is zaterdagochtend tussen 04.30 en 05.00 uur door drie mannen flink mishandeld. Op de Nieuwestad schopten de drie flink op het slachtoffer in, waardoor deze een schouderfractuur en gekneusde milt op liep, zo meldt de politie donderdag.

De man verliet een horecagelegenheid en werd aangesproken door enkele mannen. De Leeuwarder reageerde niet, maar kreeg toch een duw in de rug. Vervolgens werd het slachtoffer diverse malen geschopt, onder andere in zijn rug.

De politie is direct met enkele eenheden ter plaatse gegaan. De politie kon de aangever eerst niet vinden. Na een half uur werd hij aangetroffen in de buurt van de Noordersingel. De politie heeft de man naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later die dag is gehoord. Ondertussen is de 26-jarige aan zijn schouder geopereerd.

Graag komt de politie in contact met getuigen die zaterdagochtend 11 juni iets van de mishandeling weten of meer informatie hebben op 0900 - 8844. Het signalement luidt: man met een zwarte huidskleur, 30 - 35 jaar, lengte circa 1 meter 90, gespierd lichaam, kort, zwart kroezig haar. De man had een kort zwart glanzend leren jack. De twee andere verdachten waren lichter getint. ©BON
Provincie:
Tag(s):