vrijdag, 22. juli 2005 - 9:29

Zomeractiviteiten Middelburg in Beweging

Middelburg

Ook deze zomer is er op sportief gebied weer veel te doen in de gemeente Middelburg en daar kun jij gratis bij zijn. Ben jij tussen de 4 en 14 jaar oud en geïnteresseerd in een actieve vakantie? Kom dan van 18 juli tot en met 19 augustus langs bij onze activiteiten in Middelburg. Nieuw aan het programma van dit jaar is dat de activiteiten over 5 weken zijn verdeeld en plaatsvinden in verschillende wijken in Middelburg. Eén van de hoogtepunten van het zomerprogramma is de finale panna die op dinsdagavond 16 augustus op de markt in Middelburg plaatsvindt, gevolgd door een pannatoernooi voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Verder worden er ook fantastische activiteiten als graffiti spuiten, boogschieten, bungee run, tobbedansbaan en nog veel meer aangeboden.
Tenslotte worden er in het zomerprogramma ook 2 clinics aangeboden voor kinderen die wel eens kennis willen maken met nieuwe en attractieve sporten.

Deze kinderen kunnen zich opgeven voor een clinic unihockey op 29 juli en een clinic tafeltennis op 9 augustus. Voor beide clinics geldt dat er ruimte is voor 50 kinderen, wacht dus niet te lang en schrijf je zo snel mogelijk in.

Voor meer informatie over de inschrijving, de activiteiten en de locaties kunt u kijken in de agenda van Middelburg in Beweging en bij de nieuwe sportevenementen.

© BON – Bericht Gemeente Middelburg
Provincie:
Tag(s):