zondag, 20. maart 2005 - 17:47

Zoop zet dierentuin op stelten

Rhenen

Vraag aan menig kind dat zondag in Ouwehands Dierenpark in Rhenen aanwezig was waarom ze daar waren, dan was het zeker niet voor de dieren. Rijen met kinderen stonden te dringen voor de kassa’s.
<BR>Als je dan eindelijk binnen was, had je een grote kans dat je nog twee uur moest wachten om je idool te zien en een handtekening te krijgen. Alwin, Bastiaan, Moes en andere acteurs uit de tv serie ZOOP waren vandaag aanwezig op de fandag. Dat de kinderen maar ook de ouderen zo lang moesten wachten was geen probleem.
<BR>

Volgens een fan is ZOOP heel hot en als je een gesigneerde foto op school kan laten zien hoor je er helemaal bij. Ook konden de kinderen een voorproefje krijgen van de speelfilm die in Afrika is opgenomen, de film zal deze zomer in de bioscopen gaan draaien. Tevens werd door Nickelodeon bekend gemaakt dat Mike en Taffie vanaf half juni te bekijken zijn bij Madam Tussaud. De kijkers konden afgelopen weken bepalen welke spelers uit de serie als wassenbeeld een plek zou krijgen in Amsterdam. De acteurs zijn onder de indruk van de drukte, zij wisten wel dat de serie leeft onder de kinderen, maar dat zij ook met in zulke grote getale op de fandagen zouden komen vinden ze bijzonder. Er zijn vandaag ruim 3000 fans aanwezig geweest op de fandag.

© BON / Foto’s Menno Bausch
Provincie:
Tag(s):