zondag, 20. februari 2005 - 16:57

Zware mishandeling bij Thialf mogelijk ongeluk

Heerenveen

De zware mishandeling van afgelopen vrijdag op het parkeerterrein van Thialf, waarbij een 45-jarige automobilist uit Heerenveen op een 62-jarige parkeerwachter uit Heerenveen zou zijn ingereden, is waarschijnlijk een ongeluk.

De politie heeft de zware mishandeling nader onderzocht. Het onderzoek heeft uitgewezen dat er geen sprake is van poging tot doodslag en waarschijnlijk zelfs geen poging tot zware mishandeling. Een ongeluk word niet uitgesloten. Zo wordt de mogelijkheid opengelaten dat de bestuurder wellicht heeft geprobeerd het parkeerterrein op te rijden voordat het hek gesloten werd en in het voorbijgaan de parkeerwachter heeft geraakt.

Het slachtoffer weet alleen te vertellen dat op het moment dat hij zich omdraaide en wegliep om een hek voor de auto te zetten, door de spiegel werd geraakt van de auto die het parkeerterrein opreed. Voor de automobilist is het onbekend waardoor het slachtoffer ten val kwam. Een getuige heeft alleen gezien dat het slachtoffer naast de wegrijdende auto liep en daarna ter val kwam.
Omdat de oorzaak voor de val voor de politie nog niet helemaal duidelijk is roept de politie getuigen op. ©BON
Provincie:
Tag(s):