dinsdag, 3. januari 2006 - 19:14

17-jarige jongen vermist

Slochteren

De politie is op zoek naar getuigen die iets kunnen vertellen over de huidige verblijfplaats van de 17-jarige Anton Berend Bouwman uit Slochteren. Hij verliet op vrijdagavond omstreeks 20.00 uur zijn ouderlijke woning met de mededeling dat hij nog naar een vriend in Schildwolde zou gaan. Hij is daar echter niet aangekomen. Sindsdien is er op geen enkele manier meer contact geweest hem, hetgeen volgens de familie, zeer ongebruikelijk is. Een ongeval wordt gevreesd.

Anton is vertrokken op een donkerblauwe Batavus Torino damesfiets zonder versnelling, met terugtraprem. Hij was gekleed in een Twinlife leren jack, blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen (boots), zwarte leren handschoenen, donkerblauwe fleece-vest met reclameopdruk, donkerblauwe sweater met reclameopdruk.

Degenen die aan de hand van de beschrijving Anton (Berend) Bouwman mogelijk nog hebben gezien sinds vrijdagavond 30 december 2005 of anderszins iets kunnen zeggen over zijn verdwijning, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoogezand, te bereiken onder 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):