maandag, 9. januari 2006 - 22:04

3 Mannen aangehouden na overval op geldloopster

Maandagmorgen even na 11.00 uur werd een gewapende overval gemeld op de Kloosterstraat in Berghem. Een vrouw wilde bij de bank daar geld afstorten. Op het moment dat ze het geld wilde storten, werd ze door twee gemaskerde overvallers met vermoedelijk een vuistvuurwapen bedreigd. Onder bedreiging moest ze de afstortzak met geld afgeven aan de overvallers. De twee overvallers wisten met een derde persoon in een auto te ontkomen.

Korte tijd later werd gemeld dat op de Batavenweg in Oss een auto in brand stond. Het bleek de auto te zijn die bij de overval was gebruikt. De auto bleek eerder in Eindhoven te zijn gestolen. Getuigen hadden gezien dat de drie inzittenden met een andere auto waren weggereden.

Rond 11.30 uur konden politiemensen uit Boxtel, die auto onder Boxtel op de A2 tot stoppen dwingen. De drie inzittenden, twee mannen 33 en 41 jaar uit Eindhoven en 29 jaar uit Geldrop zijn aangehouden. Ze bleken in het bezit te zijn van het geld vermoedelijk afkomstig van de overval. De drie zijn in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.
Provincie:
Tag(s):