woensdag, 27. december 2006 - 22:58

ADO op valreep naast RKC

Santi Kolk heeft ADO op de valreep een punt bezorgd. Vlak voor tijd tekende de aanvaller de 1-1 aan tegen RKC Waalwijk. Gezien het spelbeeld een terechte uitslag.

Een groot deel van de eerste helft was de ploeg van Mark Wotte de betere. Het leidde tot een vrije trap van Van den Bergh, die op de lat uiteen spatte en een goede kopkans van Teixeira. Tot een doelpunt kwamen de Brabanders pas na knullig verdedigen van Saavedra. Janssen profiteerde van het weifelende optreden van de Spanjaard en zorgde voor de 0-1.

In het tweede bedrijf ging ADO vol hartstocht op zoek naar de gelijkmaker. Voor die onophoudelijke geestdrift werd de ploeg van Lex Schoenmaker in de laatste minuten van het duel nog beloond, toen Kolk alert reageerde op een door doelman Van Dijk losgelaten schot van Bodde.