dinsdag, 26. september 2006 - 23:40

Anderlecht gelijk, brillenstand voor Milan

Franky Vercauteren zal flink balen van het 1-1 gelijke spel van zijn ploeg Anderlecht tegen AEK Athene. De Belgische grootmacht kwam in Griekenland tegen AEK in de 25-ste minuut op voorsprong door een doelpunt van Frutos.

Anderlecht was echter niet bij machte de voorsprong vast te houden. Drie minuten later maakte Julio Cesar de gelijkmaker voor zijn ploeg. Beide ploegen in groep H hielden derhalve één punt over aan het onderlinge treffen.

AC Milan verspilde in dezelfde groep twee punten tegen Lille. De Italiaanse supersterren kwamen in en tegen Lille niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Clarence Seedorf begon bij Milan in de basis. De Nederlander had afgelopen weekend voor het oog van televisiekijkend Italie een verhitte discussie met zijn manager Carlo Ancelotti, maar de vrede lijkt te zijn getekend door beide kemphanen. De middenvelder speelde gewoon weer op zijn vertrouwde stek links op het middenveld.