woensdag, 31. mei 2006 - 11:41

Bedrijvenbezoek aan IÅ‚awa in Polen

Tholen

Op 7 juni aanstaande vertrekt een Thools gezelschap van 14 personen voor een bezoek aan IÅ‚awa in Polen. Dit gezelschap bestaat uit 9 ondernemingen uit Tholen en een vertegen-woordiging van de gemeente Tholen die bestaat uit: de wethouder economische zaken, de gemeentesecretaris, de ambtenaar economische ontwikkeling en de ambtenaar internationale betrekkingen.

Het gezelschap gaat, op uitnodiging van het gemeentebestuur van IÅ‚awa, deelnemen aan een tweedaagse beurs van lokale bedrijven. Er is een gezamenlijke stand van de gemeente en ondernemers. De gemeente presenteert Tholen onder meer via een promotiefilm die Pools ingesproken is. Verder legt het gezelschap diverse bedrijfsbezoeken af.

De negen Thoolse ondernemingen die deelnemen aan de bedrijfsbeurs zijn:

Holonite, Buijs en Partners, Garagebedrijf Bal, Delta Glass, Van Dijke Zeeland (2 personen), Flexexpress, Van Meer wikkelbedrijf, de Rabobank en Technisch Bureau Visser.

IÅ‚awa heeft, naast Tholen, ook een stedenband met Herborn uit Duitsland en Gargsdai uit Litouwen. Naast de Thoolse ondernemers is ook een aantal ondernemers uit Garsgdai aanwezig.

Zaterdag 10 juni verwacht het gezelschap 's avonds weer terug in Tholen te zijn.

De reis wordt georganiseerd door het Ondernemers Overleg Tholen (OOT) en de gemeente Tholen.
Provincie:
Tag(s):