maandag, 2. januari 2006 - 10:58

Cees Lok van NEC naar NAC?

Met de grootst mogelijke waarschijnlijkheid wordt Cees Lok de nieuwe trainer van NAC Breda. De club en Lok hebben inmiddels een accoord bereikt, maar met NEC moet NAC nog tot overeenstemming zien te komen over een afkoopsom voor de trainer.

NEC voorzitter Van Delft zegt daar vanmorgen in het Algemeen Dagblad over: "NAC heeft een verzoek gedaan om te mogen onderhandelen. Maar wij zijn wel vasthoudend in onze eis dat er geld op tafel moet komen. Als de zaak andersom zou spelen, moeten wij als club ook betalen"

Volgens het AD is in NAC-kringen vreemd opgekeken van het feit dat directeur Theo Mommers tegenover sponsors het nieuws over de opvolger van Lokhoff op Nieuwjaarsdag al liet uitlekken. De spelers weten formeel nog van niets en de club is nog in onderhandeling met de club uit Nijmegen.

Als NAC een flinke afkoopsom moet betalen, staat de club voor hoge kosten. Jan Reker (directeur van de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal) onderhandelde de afgelopen dagen namens Lokhoff over het afkopen van diens nog anderhalf jaar doorlopende verbintenis. Daarnaast moet NAC ook Lokhoffs assistent Nico van Zoghel, die tegelijk op straat werd gezet, uitbetalen.
Categorie:
Tag(s):