dinsdag, 31. oktober 2006 - 10:18

Dood Ooms opnieuw in Opsporing Verzocht en Plysjepost

Haulerwijk

De gewelddadige dood van de Haulerwijker Marinus Ooms wordt dinsdagavond opnieuw behandeld in de opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht en Plysjepost. Het Openbaar Ministerie (OM) looft een beloning uit voor de gouden tip.

Vrijdag 27 oktober zijn de opnames gemaakt voor beide opsporingsprogramma’s. Daarin wordt een sfeerbeeld van de persoon en de levenswijze van het slachtoffer geschetst.
Iedereen die helderheid in deze zaak kan brengen wordt opgeroepen zich te melden.

In deze uitzendingen zullen enkele bijzonderheden over het misdrijf worden verteld, in de hoop dat kijkers, die iets weten of gehoord of gezien hebben, zullen reageren.

Om de kans op de “gouden� tip te versterken, looft de hoofdofficier van justitie in Leeuwarden een beloning van € 20.000,- uit voor de tip die leidt tot het oplossen van dit ernstige misdrijf.

Opsporing Verzocht is te zien op dinsdag 31 oktober op Nederland 1 om 21.50 uur en wordt herhaald op woensdag 1 novemberr omstreeks 13.15 uur.
Plysjepost wordt uitgezonden op dinsdag 31 oktober door Omrop Fryslân om 18.45 uur en wordt daarna tot de volgende ochtend elke twee uur herhaald.
Provincie:
Tag(s):